ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

CARDIO - ΑΕΡΟΒΙΑ

Την αερόβια προπόνηση τη χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση του καρδιαναπνευστικού και καρδιαγγειακού συστήματος και γενικότερα τη βελτίωση της αντοχής.

Η βελτίωση του καρδιαναπνευστικού και καρδιαγγειακού συστήματος επιτυγχάνεται με προσαρμογές στο σύστημα μεταφοράς και κατανάλωσης οξυγόνου.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ

STRENGTH - ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Η προπόνηση δύναμης είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση των μυών και την καλή λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος, μπορούμε να την πετύχουμε με προπόνηση με ελεύθερα βάρη ή ειδικές μηχανές που μας προσφέρουν κίνηση και αντίσταση της επιλογής μας.

PILATES


Το Pilates είναι μια μοναδική προπονητική μέθοδος που δίνει σημαντικά αποτελέσματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και των δυνατοτήτων.

Το Pilates απαιτεί τη συμμετοχή του σώματος και του μυαλού, εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων προωθεί την ευλυγισία και τη σκελετική ευθυγράμμιση.

FUNCTIONAL TRAINING

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η λειτουργική προπόνηση αντλεί στοιχεία από την καθημερινότητά μας και τα ενσωματώνει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη καθώς και ασκήσεις συντονισμού, ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις, οι οποίες εστιάζουν σε μια πολύ πιο πρακτική προπόνηση για όλο το σώμα, η λειτουργική προπόνηση γυμνάζει το σώμα σας, με τέτοιο
τρόπο, έτσι ώστε να προσομοιώνει κινήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να απομονώνει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

“Functional Training είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σχεδιασμένο για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, που πρέπει να στοχεύει τόσο στην βελτίωση της απόδοσης, όσο και στην ελαχιστοποίηση των τραυματισμών.” (Εverett Harman)

CROSSFIT


To Crossfit είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση, είναι ένα επώνυμο πρόγραμμα γυμναστικής που δημιουργήθηκε το 2000 από τους Glassman και Lauren Jenai.

Αποτελεί μια φιλοσοφία γυμναστικής αλλά και Sport. Σαν σύστημα
γυμναστικής ενσωματώνει πολλές διαφορετικές αρχές και αθλήματα σε ένα σύστημα. Περιλαμβάνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ (με ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΒΑΡΗ) , πλειομετρικές ασκήσεις (ΠΛΕΙΟΜΕΤΡΙΚΑ
ΚΟΥΤΙΑ) , στιβικές ασκήσεις (track and field – SPRINT αλλά και αποστάσεις αντοχής), powerlifting (άρση βαρών μέγιστης ισχύος), ενόργανη γυμναστική, ασκήσεις με kettlebell κτλ.

PROPRIOCEPTION

ΙΔΙΟΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ικανότητα να ορίζουμε τη θέση του σώματός μας στο χώρο, να καθορίζουμε με ακρίβεια τις κινήσεις των άνω και κάτω άκρων μας, να αντιλαμβανόμαστε και να καθορίζουμε την ακριβή
θέση ενός οργάνου ή ενός εργαλείου στο χώρο εξαρτάται από τη λήψη, επεξεργασία, αξιολόγηση και αντίδραση σε ένα πλήθος πληροφοριών.

FLEX

ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

Οι ασκήσεις ευλυγισίας συντελούν στην καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων και στην αποφυγή τραυματισμών.

Οι μύες χάνουν μέρος της ελαστικότητάς τους από την προπόνηση δύναμης, από ασκήσεις με περιορισμένη τροχιά κίνησης και πιθανόν από παλιούς τραυματισμούς.

HOME TRAINING

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αναλαμβάνουμε και την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση σας αποστέλλοντας έναν από τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές μας στο χώρο σας (σπίτι, γραφείο, κ.λπ.) ή και σε εξωτερικό χώρο (γήπεδα, πάρκα, κ.α.).

OUTDOOR


Για όλους εσάς πού δεν έχετε χρόνο για μετακινήσεις ή που η μετακίνηση είναι προβληματική για εσάς, (μακρινές περιοχές, χρόνιες παθήσεις, τραυματισμός, κ.λπ.).

Η δομή και η οργάνωση των προγραμμάτων σας γίνεται με βάση την αξιολόγηση των δοκιμασιών – μετρήσεων και τον εξοπλισμό που εσείς διαθέτετε ή εμείς σας παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας.