ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕ είναι η υλοποίηση μιας ιδέας του Μιχάλη Μηνούδη, μετά από την 30ετή επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της γυμναστικής και του πρωταθλητισμού.

 

Τα P.T.P. (Personal Training Places) είναι οι απόλυτοι χώροι προπόνησης, όχι μόνο για τους γνώστες και μυημένους στη γυμναστική, αλλά και για αυτούς που έχουν ανάγκη να ανεβάσουν την ποιότητα ζωής τους σε υψηλότερο επίπεδο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο καθένας, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει και να υλοποίηση τους στόχους του για μια καλύτερη εμφάνιση, αγνοεί τους πλέον σημαντικούς κανόνες ασφαλείας και μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο από τυχόν τραυματισμούς, οι οποίοι τον απομακρύνουν από το επιθυμητό του αποτέλεσμα.

 

Στα P.T.P έχουμε την ικανότητα να ανακαλύψουμε, να προβλέψουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια κάθε μορφή νευρομυοσκελετικής ευαισθησίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα είναι προϊόν μετρήσεων, σωστής αξιολόγησης των μετρήσεων για την δημιουργία  προπονητικών προγραμμάτων, σωστής παρακολούθησης, εκτέλεσης και εξέλιξης των προγραμμάτων, με βάση προσωπικές ιδιαιτερότητες και στόχους των γυμναζομένων

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η επιστήμη της γυμναστικής μπορεί να βελτιώσει και να επιμηκύνει τη ζωή, αλλά και να ανακουφίσει ή ακόμα και να θεραπεύσει από τυχόν επίκτητα ή γενετήσια προβλήματα. Και επειδή η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου είναι αναμφισβήτητη, η προσωπική και εξατομικευμένη προπόνηση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων καθίσταται αναγκαία.

 

Η προσέγγισή μας στην προπόνηση υπογραμμίζει την ανάγκη για ισορροπία στη ζωή. Δεν είμαστε όλοι αθλητές υψηλού επιπέδου που μπορούμε να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στο γυμναστήριο και να μετράμε με ακρίβεια τις θερμίδες που καταναλώνουμε. Δεν μπορούμε όμως και να παραμελήσουμε την ανάγκη για κίνηση λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής.

 

Για αυτό αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο προπονητικό σύστημα που ισορροπεί τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας με την ανάγκη για άσκηση. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι μόνιμοι με στόχους που κυμαίνονται από τη βελτίωση της αντοχής τους, τη συμμετοχή τους σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, την απώλεια σωματικού βάρους, και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους μέσω της αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων και την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων.

 

Οργανώνουμε τα προγράμματα προπόνησης με βάση τις προσωπικές ανάγκες του γυμναζόμενου μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς μετρήσεων και αξιολογήσεων, με βάση τους στόχους του και την ικανότητά του.